Terrassevarmer

CO² neutral terrassevarmer på træpiller

ÖkoFEN Pellevita er en terrassevarmer på træpiller, der fungerer helt uden nogen form for el tilslutning. Den fungerer ved den naturlige luftgennemstrømning, der skabes i det genialt udformede brændkammer.

Hyggelig varme og fascinerende flammer med god samvittighed

Forlæng havesæsonen og nyd aftnerne med den CO² neutrale terrasse-varmer. Den behagelige varme og de flotte flammer giver en hyggelig stemning uden røg og ubehagelig lugt. Fyld Pellevita med 5 kg træpiller og få 3 timers flotte flammer og behagelig varme. Efter de første 3 timer fortsætter Pellevita i yderligere 4 timer med at afgive varme, men nu uden de store synlige flammer. Terrassevarmeren kan også anvendes på overdækkede terrasser eller balkoner.

Træpille terrassevarmeren giver en naturlig ild fra træpiller uden røg og lugt, sikkert, bekvemt og rent. Terrassevarmeren tændes nemt fra oven med almindelige grilltændere, og efter endt brug, når Pellevita er kølet af, renses brændkammer nemt med den medfølgende børste, hvorved asken ender i den integrerede askebeholder.

Hvis det regner eller blæser, når terrassevarmeren er i brug, medfølger der en særlig top, som kan monteres på Pellevita, så den fortsat kan anvendes. Der er også monteret hjul under Pellevita, så den nemt kan flyttes rundt på terrassen.

Producenten af Pellevita terrassevarmeren er Østrigske ÖkoFEN

ÖkoFEN er ikke hvem som helst; imere end 30 år har ÖkoFEN udviklet og produceret fyr til opvarmning med biomasse. I dag er de Europas specialist inden for fyring med træpiller, og i 1997 udviklede ÖkoFEN Europas første fuldautomatiske træpillefyr. Siden da har man løbende videreudviklet sine produkter, og der er løbende kommet nye og banebrydende fyr på markedet.

ÖkoFEN‘s produktprogram består, udover terrassevarmeren Pellevita, af fuldautomatiske træpillefyr, varmekredsstyringer, solfangere, akkumuleringstanke, lagersystemer til træpiller, el producerende pillefyr, samt komplette varmecentraler til fjern eller nærvarme. Hvis du vil høre mere om Pellevita Luksus terrassevarmeren, eller nogle af de andre produkter fra ÖkoFEN, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi
har vores hovedkontor i Jægerspris, men har forhandlere i hele landet.

Kontakt os

Kontakt på telefon 43 58 24 24 eller på e-mail: kontakt@renergi.dk