Pillefyr

Opnå store besparelser med et pillefyr

Argumenterne for et pillefyr er mange; træpiller er CO2 neutrale og billigere end stort set alle andre opvarmningsformer. Med et pillefyr er du fra første dag med til at skåne vores miljø, og samtidig kan du opnå en besparelse på helt op til mellem 50 og 70 % på din varmeregning. Træpiller produceres typisk af ubehandlet træaffald. Træresterne males til smuld, som derefter presses under meget højt tryk. Træpiller har et meget lavt vandindhold og en høj brændingsværdi. Træpillerne til pillefyr leveres typisk indblæst direkte i silo, i sække med 15-25 kg. eller i big bags.

Desværre er det danske marked fyldt med et hav af pillefyr, som ganske vidst er billige i anskaffelse, men hvor kvaliteten skuffer på den lange bane. Det er både i forhold til vedligeholdelse, holdbarhed og miljø, og det har gjort, at mange er nervøse ved at skifte til et pillefyr, som ellers er den mest miljøvenlige og økonomiske løsning for rigtig mange. Sandheden er, at et kvalitets pillefyr er et godt, nemt og miljøvenligt alternativ til olie, gas, el og andre fossile brændsler. De pillefyr, som vi tilbyder, er alle 100% automatiske og er helt selvrensende i modsætning til mange af de billige produkter, der findes på markedet. Og ja, i modsætning til, hvad mange tror, kan det sagtens lade sig gøre
at få et pillefyr, der ikke kræver teknisk kunnen, ugentlig, månedlig eller kvartalsvis rensning. Fælles for alle ÖkoFEN kedler er, at der kun er behov for 1 årligt service.

Se vores modeller

Pellematic

Pellematic Maxi

Pellematic Compact

Easypell

Se også vores øvrige pillefyr

En holdbar investering

Når du skifter dit oliefyr eller gasfyr ud med et pillefyr fra ÖkoFEN, så vil investeringen typisk spare sig selv hjem i løbet af ganske få år. Virkningsgraden på ÖkoFEN ´s pillefyr er blandt de absolut højeste på markedet, og du vil derfor opleve, at fyret hurtigt, billigt og effektivt varmer din bolig op. 

Hvorfor ÖkoFEN?

Vi ønsker kun at arbejde med kvalitetsprodukter, der tilbyder den højeste komfort, derfor var det nærliggende at starte med importen af ÖkoFEN, som gennem årene har modtaget adskillige miljøpriser og innovationspriser for deres produkter.

Hvem er ÖkoFEN

ÖkoFEN er Europas specialist inden for fyring med træpiller. I 1997 udviklede ÖkoFEN europas første fuldautomatiske pillefyr, og siden da har de løbende videreudviklet deres produkter, og der er løbende kommet nye og banebrydende fyr på markedet. Allerede i 2003 præsenterede ÖkoFEN det første kondenserende pillefyr på markedet. I dag er ÖkoFEN også de første med serieproducerede pillefyr med stirlingmotor til produktion af el. ÖkoFEN fremstiller udelukkende pillefyr med høj virkningsgrad og enestående komfort.

I dag er der mere end 80.000 ÖkoFEN pillefyr i drift i Europa. ÖkoFEN ‘s pillefyr er helt fuldautomatiske og selvrensende, så det eneste, man som bruger skal bekymre sig om, er nogle få asketømninger om året, samt naturligvis bestilling af træpiller. ÖkoFEN‘s produktprogram består udover pillefyr af Varmekredsstyringer, solfangere, akkumuleringstanke, lagersystemer til træpiller, elproducerende pillefyr og komplette varmecentraler til fjern eller nærvarme.

Total leverandør

Med dette brede produktprogram er der mulighed for at sammensætte komplette og afstemte fyringsanlæg til stort set alle formål, uden at skulle plukke produkter fra flere leverandører. Hvis du vil høre mere, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi har vores hovedkontor i Jægerspris, men har forhandlere i hele landet.

Kontakt os

Kontakt på telefon 43 58 24 24 eller på e-mail: kontakt@renergi.dk